Fotoğrafa Dair

FOTON Derneği’nin her pazartesi akşamı ücretsiz olarak düzenlediği fotoğraf gösterileridir.

Gelecek Etkinlikler

Gösterilecek etkinlik bulunmuyor.

“Fotoğrafa Dair” Etkinliği Hakkında

FOTON Derneği’nin haftanın her pazartesi akşamı düzenlediği yüz yüze bir fotoğraf gösterim etkinliğidir. Fotoğrafa Dair etkinliklerinde, fotoğraf sanatında farklı kategorilerde uzmanlaşmış olan fotoğraf sanatçıları, farklı projelerinden oluşan bir seçki ile gösterimlerini gerçekleştirir. Gösterimler sırasında, projelerin nasıl geliştirildiği, fotoğrafçının projeyi yürütürken karşılaştığı zorluklar ve başarı hikayeleri detaylı bir şekilde ele alınır. Gösterim sonundaki soru cevap bölümlerinde katılımcılar, deneyimli fotoğrafçıların tecrübelerinden istifade etme fırsatı yakalar. Son bölümde ise katılımcılar arasında yapılan çekiliş ile fotoğraf sanatı hakkında yazılmış prestijli kitaplar hediye edilir.

Fotoğrafa Dair etkinlikleri sayesinde fotoğrafa gönül vermiş katılımcılar, diğer fotoğraf sanatçılarının geliştirdiği projelerden ilham alarak dolu dolu bir fotoğraf etkinliği yaşamış olur. Etkinliklerinin amacı, fotoğrafçılar arasında bilgi ve deneyim paylaşımını artırmaktır. Aynı zamanda, katılımcılar arasında bir ağ kurarak yeni dostluklar ve işbirlikleri geliştirme fırsatı da sunar. Böylece fotoğraf sanatının farklı yönleri hakkında daha derinlemesine bilgi sahibi olabilir ve kendi çalışmalarınıza yeni bakış açıları kazandırabilirsiniz.

Her pazartesi akşamı, fotoğrafçılığa dair yeni bir yolculuğa çıkmak isteyen herkesi, bu ilham verici etkinliklere katılmaya davet ediyoruz.

Geçmiş Etkinlikler