Anadolu’nun 4 Mevsimi Fotoğraf Yarışması (2022)

Şartname

İndirmek için tıklayınız.

Son Katılım Tarihi
17 Mart 2022, Saat: 23.59

YARIŞMA HAKKINDA

Meta Türkiye, İBB Kültür A.Ş. ve FOTON Derneği iş birliği ile düzenlenen “Anadolu’nun 4 Mevsimi Fotoğraf Yarışması” için başvurular, 17 Mart 2022’de tamamlandı. Yarışma ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış mevsimleri için “iklim değişikliği” konusunu en iyi anlatan fotoğrafları konu alıyor.

Yarışma Başlama Tarihi: 1 Mart 2022 Salı
Son Katılım Tarihi:
17 Mart 2022 Perşembe | Saat: 23.59
Seçici Kurul Üyeleri: Murat Abbas, Mesude Bülbül, Sami Uçan,
Cem Kıvırcık, Tanın Helvacı
Kurul Toplanma Tarihi:
22 Mart 2022 Salı
Sonuçların İlanı ve Ödül Töreni:
1 Nisan 2022 Cuma
Sergi Tarihi:
 2 Nisan 2022 Cumartesi – 22 Nisan 2022 Cuma

Yarışmada birincilik ödülü olarak; Facebook App TR Kapak Fotoğrafı, Müze Gazhane’de gerçekleşen VR sergisinde sergileme ve bir senelik National Geographic üyeliği verildi.

YARIŞMA HAKKINDA

İBB iştiraki Kültür A.Ş., Meta Türkiye ve FOTON Derneği’nin iş birliğiyle düzenlenen “Anadolu’nun 4 Mevsimi Fotoğraf Yarışması”, “Sürdürülebilirlik” temalı VR (Sanal Gerçeklik) sergi, 2 Nisan Cumartesi gününden itibaren Müze Gazhane’de ziyaretçileriyle buluşuyor.

Tarih:
 2 Nisan 2022 Cumartesi – 22 Nisan 2022 Cuma
Yer: Müze Gazhane, İklim Müzesi
Katılım:
Ücretsiz, Kayıt Gerekli

Türkiye’nin 81 ilinden amatör ve profesyonel katılımcıların yer aldığı “iklim değişikliği” temalı yarışma, “Sürdürülebilirlik” ekseninde ziyaretçilerine özel bir VR deneyimi sunuyor. “Anadolu’nun 4 Mevsimi Fotoğraf Yarışması”nda finale kalan 12 fotoğrafın yer alacağı VR sergide, ziyaretçiler 4 mevsimi ve fotoğraflardaki Anadolu manzaralarını inceleyecek.

Meta’nın Türkiye’deki ilk VR deneyim alanı olan “Anadolu’nun 4 Mevsimi Fotoğraf Yarışması” VR Sergisi’ni Müze Gazhane İklim Müzesi’nde ücretsiz olarak deneyimlemek mümkün. Ayrıca sergide yer alan fotoğrafları, İstanbul Kitapçısı KaraköyKadıköy ve Mecidiyeköy şubelerinde ücretsiz görülebilecek.

Tamamlanan Yarışmalarımız