5. İstanbul Street Photo Festival (2024)

Etkinlik Tarihi
28 Eylül – 6 Ekim 2024
Toplam Fotoğraf
Tekli – Seri – İstanbul
Koordinatör
Sami Uçan
Sponsor
Görüşmeler Devam Etmektedir.

Türkiye’de düzenlenen ilk sokak fotoğrafçılığı festivali olan İstanbul Street Photo Festival’in beşincisi, 01.07.2024 ile 30.09.2024 tarihleri arasında toplanan fotoğraflar sonrasında FOTON Derneği tarafından 28 Eylül – 6 Ekim tarihlerinde, Turgut Coşkun’un destekleri ve Sami Uçan koordinatörlüğünde düzenlenecek.

Etkinlik boyunca önemli isimlerden ücretsiz workshoplar, fotoğraf söyleşileri, fotoğraf yürüyüşü gibi etkinlikler düzenlenecektir.

Yerli fotoğrafçıların sokak fotoğraflarından oluşan bir sergi Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacaktır.

Etkinliğin ödül töreni, 6 Ekim tarihinde düzenlenecektir.

Jüri: Cenk Erdoğan, Dave Street Photo, Engin Özendes, Francesca Chiacchio, Ilan Ben Yehuda, İlknur Can, Jonathan Jasberg, Juan José Reyes, Latife Solak Baudet, Nesam Keshavorz, Pau Buscato, Timurtaş Onan, Ümmügülsüm Yıldız ve Sürpriz İsimler.

Ödüller: Kazanan isimlere sponsor marka tarafından belirlenecek ürünler hediye edilecektir.

Tamamlanan Street Photo Festivaller