Brezilyalı Model ile Kanola Tarlaları Çekimi (2024)

Kanola Tarlaları Fotoğraf Gezisi Büyük İlgi Gördü!

FOTON Derneği, 27 Nisan 2024 Cumartesi günü Kanolalarda Brezilyalı Top Model Gabriale ile fotoğraf çekimi aktivitesi düzenledi. Etkinliğe FOTON Derneği üyeleri ve fotoğraf tutkunları yoğun ilgi gösterdi.

Muhteşem bir doğa manzarası eşliğinde gerçekleştirilen fotoğraf çekimi aktivitesinde, Gabriale’nin pozlarına hayran kalan katılımcılar, unutulmaz fotoğraflar çekme imkanı buldular. Deneyimli fotoğrafçılardan rehberlik ve ipuçları alan katılımcılar, farklı kompozisyonlar ve teknikler deneme şansı da yakaladılar.

Etkinlik, öğle yemeği ve serbest fotoğraf çekimi ile devam etti. Katılımcılar, Kanolalarda keyifli vakit geçirerek yeni insanlarla tanışma ve fotoğraf tutkularını paylaşma imkanı da buldular. Etkinlik boyunca, fotoğrafçılık teknikleri ve modellerle çalışma konusunda değerli bilgiler paylaşıldı.

Katılımcı Yorumları:

Katılımcılar, doğanın muhteşem güzellikleri içinde, profesyonel bir model ile çalışmanın paha biçilmez bir deneyim olduğunu belirttiler. Etkinlik, katılımcılara yalnızca teknik becerilerini geliştirme şansı sunmakla kalmayıp, aynı zamanda bu güzel anı ölümsüzleştirme imkanı da verdi.

Gelecek Etkinlikler:

FOTON Derneği, fotoğrafçılık alanında ilgi ve yetenekleri olan herkesi bir araya getirmeye devam edecek. Dernek, gelecekteki etkinliklerde de benzersiz deneyimler sunmaya ve fotoğraf sanatını daha geniş kitlelere yaymaya yönelik çalışmalarına devam edecek.

Diğer Fotoğraf Gezilerimiz