Basılı Yayınlar

FOTON Fotoğraf Yıllığı – 2021

FOTON Derneği, 2021 yılının sonunda üyelerinin katılımıyla oluşturduğu 170 sayfalık görkemli bir fotoğraf kitabı yayınladı.

Fotoğraf Yıllığı 2021, çeşitli kategorilerde yer alan fotoğraflarla, farklı bakış açılarını ve estetik anlayışları okuyucularıyla buluşturuyor. Yıllıkta yer alan her bir fotoğraf, çekim bilgileriyle birlikte, fotoğrafçının bakış açısını ve teknik detayları gözler önüne seriyor.

Kitabın oluşturulmasında emeği geçenler:

• Editör: Murat Gür
  • Metin Editörü: Beti Rodrig
  • Koordinasyon: Reyhan Türk
  • Tasarım: Arif Yılmaz

Kitapta Yer Alan İsimler: Azize Dağlı, Barbaros Gökkuş, Betül Rodrik, Bülent Teymur, Cem Kıvırcık, Cemile İlgün, Cenk Hergünkoşar, Coşkun Aral, Cüneyt Güngör, Dikran Dülgeryan, Dilek Aşkın, E. Koray Berkin, Emel Oğuz Atasoy, Ender Yükseker, Erhan Coral, Erhan Meço, Erol Doğaner, Eyüp Coşkun, Fatih Aslan, Feyzullah Tunç, Gamze Doğru, Gülhiz Arslan Öztürk, Günseli Seçkiner, Haluk Bekir Eraslan, Hasan Ürey, Hakkı Yıldırmaz, İbrahim Zaman, İsmail İnceoğlu, Mahmut Ramazan Ulusoy, Mehmet Naci Üzer, Mehmet Subaşı, Mehmet Yıldırım, Mümin Ertürk, Müslüm Yağcıoğlu, Murat Doğan Ercan, Murat Gür, Nil Ayral, Nuray Çipli, Nurten Öztürk, Oktay Demirkesen, Ozan Bilgiseren, Ömer Serkan Bakır, Sami Uçan, Selçuk Karadeniz, Sibel Tunalı, Sultan Caninsan, Şahin Balkaya, Tanın Helvacı, Tuba Dumlu, Tolga Ulutürk, Ümit Bulut, Yüksel Altun, Zeynep Hüsman.

FOTON Derneği’ne Üye Ol

Formu doldurarak aramıza katılabilir ve FOTON Derneği üyesi olmanın avantajlarından faydalanabilirsiniz.