Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) olarak, gizliliğinize önem veriyoruz ve kişisel verilerinizin korunması için gerekli önlemleri alıyoruz. Bu gizlilik ilkesi, FOTON’un topladığı, kullandığı, paylaştığı ve sakladığı kişisel veriler hakkında bilgi vermektedir.

1. Toplanan Bilgiler

a. Kişisel Bilgiler

• Ad, soyad, e-posta adresi, telefon numarası, posta adresi gibi iletişim bilgileri.
  • Üyelik kayıtları, etkinlik katılımları, fotoğraf yarışmaları ve diğer organizasyonlara katılım sırasında sağladığınız bilgiler.

b. Otomatik Olarak Toplanan Bilgiler

• İnternet sitemizi ziyaret ettiğinizde tarayıcınız ve cihazınız hakkında toplanan bilgiler (IP adresi, tarayıcı türü, işletim sistemi, ziyaret süresi ve tarihleri).

2. Bilgilerin Kullanımı

Topladığımız kişisel bilgileri şu amaçlarla kullanıyoruz:

• Üyelik işlemlerini yönetmek.
  • Etkinlikler, yarışmalar ve diğer organizasyonlar hakkında bilgilendirme yapmak.
  • İletişim kurmak ve geri bildirimlerinizi değerlendirmek.
  • Web sitemizi ve hizmetlerimizi geliştirmek.
  • Yasal yükümlülükleri yerine getirmek.

3. Bilgilerin Paylaşımı

FOTON, kişisel bilgilerinizi üçüncü şahıslarla satmaz, kiralamaz veya paylaşmaz. Ancak, aşağıdaki durumlarda bilgilerinizi paylaşabiliriz:

• Yasal zorunluluklar doğrultusunda resmi makamlarla.
  • Hizmet sağlayıcılarımız ve iş ortaklarımızla (örneğin, etkinlik organizatörleri, sponsorlar, teknik destek sağlayıcıları).
  • FOTON’un yasal haklarını korumak ve güvenliği sağlamak amacıyla.

5. Verilerin Güvenliği

Kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamak için uygun teknik ve idari önlemler alıyoruz. Ancak, internet üzerinden veri iletiminin tamamen güvenli olmadığını unutmamanız önemlidir; bu nedenle kişisel verilerinizi korumak için dikkatli olmanızı öneririz.

6. Haklarınız

Kişisel verilerinize ilişkin aşağıdaki haklara sahipsiniz:

• Kişisel verilerinize erişim talep etme.
  • Yanlış veya eksik verilerin düzeltilmesini talep etme.
  • Kişisel verilerinizin silinmesini talep etme.
  • Veri işleme faaliyetlerinin kısıtlanmasını talep etme.
  • Verilerinizin taşınabilir bir formatta size veya üçüncü bir tarafa iletilmesini talep etme.

Bu haklardan herhangi birini kullanmak için bizimle [iletişim bilgileri] aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

7. Değişiklikler

Bu gizlilik ilkesi, gerektiğinde güncellenebilir. Herhangi bir değişiklik yapıldığında, güncellenmiş gizlilik ilkesi web sitemizde yayınlanacaktır. Değişikliklerden haberdar olmak için gizlilik ilkesini düzenli olarak gözden geçirmenizi öneririz.

8. İletişim

Gizlilik ilkesi veya kişisel verilerinizle ilgili herhangi bir sorunuz veya talebiniz varsa, lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçin:

FOTON Derneği
Adres: Fulya Mah. Mevlüt Pehlivan Sok. Erdoğanlar İş Merkezi No:14 K:1 D:5, 34394 Şişli/İstanbul
E-posta: [email protected]
Telefon: +90 532 345 89 45

FOTON Derneği olarak, gizliliğinize ve kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem veriyoruz. Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz.