FOTON Derneği’nin İnternet Sitesi Yenilendi

FOTON Derneği, fotoğraf sanatına gönül vermiş amatör ve profesyonel fotoğrafçıları bir araya getiren önemli bir platform olarak, yeni ve güncellenmiş internet sitesi ile karşınızda!

Fotoğraf dünyasına katma değer sağlayacak projelere imza atan FOTON, artık dijital mecrada da daha güçlü ve etkili bir şekilde varlık göstermeyi hedefliyor.

FOTON’un yenilenen internet sitesi, kullanıcı dostu arayüzü ve zengin içerikleri ile dikkat çekiyor. Üyelerimizin ve fotoğraf severlerin kolayca erişebileceği bu platformda, derneğimizin düzenlediği etkinlikler, projeler ve fotoğrafçılık dünyasına dair güncel bilgiler yer alıyor. Yeni internet sitemiz, mobil öncelikli tasarımı sayesinde her yerden ve her cihazdan rahatlıkla erişilebilir.

Öne Çıkan Menüler:

• Anasayfa: FOTON’un tüm yeniliklerini, duyurularını ve öne çıkan içeriklerini burada bulabilirsiniz.
  • Kurumsal: Derneğimizin tarihi, tüzüğü, yönetim kadrosu, şubeleri, çalıştığı kurumlar, üyeleri ve yayınları hakkındaki detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Projeler: FOTON’un hayata geçirdiği ve desteklediği tüm projelerin detaylarına bu menüden erişebilirsiniz. Fotoğraf gezileri, fotoğraf okuma etkinlikleri, fotoğraf söyleşileri ve odaklı workshop çalışmaları gibi pek çok projenin bilgileri bu alanda yer almaktadır.
  • Yarışmalar: Kurumlarla ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz online fotoğraf yarışmalarının duyuruları, katılım koşulları ve sonuçları bu bölümde yer almaktadır.
  • Sergiler: FOTON’un düzenlediği fotoğraf sergilerine ve bu sergilerde yer alan sanatçılar hakkında bilgiye ilgili alandan erişebilirsiniz.
  • Üyelik: FOTON’a nasıl üye olabileceğiniz, üyelik avantajları ve mevcut üyelerimize dair bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Blog: Fotoğraf dünyasından en güncel haberler, makaleler ve üyelerimizin paylaşımları bu bölümde sizi bekliyor.
  • İletişim: FOTON’a dair her türlü soru, öneri ve talepleriniz için iletişim bilgilerimize buradan ulaşabilirsiniz.

İnternet sitemize yeni olarak öne çıkan en önemli bölüm blog kısmı oldu. Üyelerimizin ve fotoğraf severlerin etkileşimini artırmak amacıyla çeşitli düzeylerdeki blog yazıları ile sitemizi zenginleştirdik.

FOTON, dünya çapında fotoğrafçılarla iş birliği yapma ve projelerini uluslararası platformlara taşıma konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Yeni internet sitemiz, bu vizyonu destekleyen bir yapıda, küresel düzeyde etkileşimi artırmayı hedefliyor.

İnternet sitemizin oluşturulmasında katkı sağlayan H. Alper Koç‘a ve sunucu sponsorumuz DomainHizmetleri‘ne destekleri için teşekkür ederiz.

Birlikte daha büyük ve güzel projelere imza atmak için sizi bekliyoruz!