FOTON Yılın Fotoğrafçı Ödülleri 2024

Açıklanacak
Sunucular
Açıklanacak

FOTON Derneği tarafından düzenlenen ve fotoğraf dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olan FOTON Yılın Fotoğrafçı Ödülleri, 2024 yılında beşinci kez sahiplerini bulacak.

Etkinlik, 2020 yılından bu yana her yıl fotoğraf sanatının en başarılı ve yenilikçi isimlerini ödüllendirerek, fotoğraf dünyasında önemli bir yer edinmiştir. Aynı zamanda fotoğrafçılık sektöründeki ilk ödül olma özelliği taşımaktadır.

2023 yılında büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen ödül töreninde, 27 farklı kategoride ödüller sahiplerini bulmuş ve fotoğraf dünyasının öncü isimleri bir araya gelmişti. 2024’te de FOTON Derneği üyeleri tarafından titizlikle belirlenecek adaylar arasından, yıl içi faaliyetlerine ve geçmiş başarılarına göre jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda ödül kazananlar belirlenecektir.

Ödül töreni ve oylama başlangıç tarihi ilerleyen günlerde açıklanacaktır. Katılımcılar, yıl boyunca fotoğraf sanatına değer katan çalışmaların ödüllendirildiği bu prestijli geceyi paylaşmanın heyecanını yaşayacak.

FOTON Derneği olarak, fotoğraf sanatının gelişimine katkıda bulunmak ve yetenekli fotoğrafçıları desteklemek amacıyla düzenlediğimiz bu ödül töreninde, her yıl olduğu gibi bu yıl da fotoğraf tutkunlarını bir araya getirmekten mutluluk duyuyoruz.

Tüm fotoğraf severleri, bu görkemli geceye davet ediyor ve birlikte unutulmaz anlar yaşamayı umut ediyoruz.

Şimdiden yılın fotoğrafçı adaylarını önermek için “[email protected]” adresine mail atabilirsiniz.

Diğer Senelerdeki Yılın Fotoğrafçı Ödülleri