3. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği (2023)

FOTON Derneği, 3. Kuruluş Yıl Dönümünü Yemek Eşliğinde Kutladı!

FOTON Derneği, 21 Haziran 2023 Çarşamba günü, 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeği organizasyonuyla 3. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Etkinlik, 19.00-23.00 saatleri arasında, Galata Orkestra’nın canlı konseri eşliğinde gerçekleşti.

Konuklar, Galata Orkestra’nın eşsiz müzikleri eşliğinde yemeklerini keyifle tükettiler. FOTON Derneği’nin tüm yönetici kadrosu ve fotoğraf camiasının tanınmış isimleri etkinlikte hazır bulundu.

Etkinlikte ayrıca yeni yönetim kurulu açıklandı. Gece boyunca gösterilen sunumda, geçmiş projeler ve bu projelerin videoları anlatıldı. Gelecek planları hakkında bilgi verildi. Etkinliğin sunuculuğunu, deneyimli isim Şenay Şenakar üstlendi.

Gecenin en özel anlarından biri, 3. yıl dönümü için sembolik pasta kesimi oldu. Kutlamaların ardından yapılan gecenin sonunda gerçekleşen çekilişte, kitaplar, tablolar, imzalı Ara Güler fotoğrafı ve Arnica markalı elektrikli ev aletleri gibi birbirinden değerli ödüller sahiplerini buldu.

Bu özel gecede bizlerle birlikte olan tüm üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Diğer FOTON Günü Etkinlikleri