2023 Yılbaşı Buluşması ve Sergi Açılışı

FOTON Derneği’nden “Pandemide İstanbul” Sergisi ve Yeni Yıl Kutlaması

FOTON Derneği olarak 2023’e hem heyecan dolu bir sergi açılışı hem de yeni yılı kutlayarak başladık!

1 Ocak 2023 tarihinde Kozzy AVM Sanat Galerisi A salonunda “Pandemi İstanbul” adlı sergimizi sanatseverlerle buluşturduk. Bu sergi, pandemi sürecinde İstanbul’da yaşananları ve bu zorlu dönemde şehrin ruhunu yansıtan eserlerden oluşuyor.

Etkinlik boyunca, katılımcılarımıza özel olarak hazırlanan lezzetli ikramlar eşliğinde yeni yılın gelişini kutladık. Gecenin ilerleyen saatlerinde, tüm katılımcılarla birlikte büyük bir coşkuyla sembolik yılbaşı pastamızı kestik.

Sergi açılışımızın yanı sıra, değerli üyemiz Cengiz Bey’in doğum gününü de kutladık. Kendisine FOTON ailesi olarak mutlu yıllar diler, nice sağlıklı ve başarılı yıllar geçirmesini temenni ederiz.

“Pandemi İstanbul” sergimiz, 1-10 Ocak 2023 tarihleri arasında Kozzy AVM Sanat Galerisi A salonunda sanatseverlerle buluştu.

Sergi açılışımıza ve yeni yıl kutlamasına katılan tüm sanatseverlere ve üyelerimize teşekkür ederiz. Bu özel günü bizimle paylaştığınız için minnettarız.

Diğer Yılbaşı Buluşmalarımız