2022 Yılbaşı Buluşması ve Kitap Tanıtımı

FOTON Derneği’nden Yeni Yıl Kutlaması ve “FOTON Fotoğraf Yıllığı 2021” Lansmanı

FOTON Derneği, 2 Ocak 2022 tarihinde Kozzy AVM’de yeni yılı büyük bir coşkuyla karşıladı. Bu özel gecede, Murat Gür önderliğinde hazırlanan “FOTON Fotoğraf Yıllığı 2021” adlı kitabımızın lansmanı gerçekleştirildi. Ayrıca açılan sergi, fotoğrafseverlere FOTON üyelerinin bakış açılarını ve sanatsal becerilerini keşfetme imkanı sundu.

Kitap lansmanı, Kozzy AVM’de düzenlenen yılbaşı kutlamasının önemli bir parçasıydı. Katılımcılar, FOTON Kitabı 2021’i inceleyerek üyelerin sanatsal başarılarını takdir etme imkanı buldular.

Yılbaşı kutlaması boyunca müzik, sohbet ve eğlence dolu anlar yaşandı.
FOTON Derneği üyeleri ve davetliler, yeni yılı coşkuyla karşıladılar.

Etkinlik Detayları:

• Tarih: 2 Ocak 2022
  • Yer: Kozzy AVM Sanat Galerisi A Salonu
  • Saat: 19:00 – 23:00

Gece boyunca, tüm FOTON üyeleri ve konuklar, “FOTON Fotoğraf Yıllığı 2021″de yer alan eserlerin sergilendiği galeriyi gezme fırsatı buldu. Lansman etkinliğinde, kitabın hazırlanış süreci ve içeriği hakkında bilgi verildi. Ardından, yeni yıl pastası kesilerek, 2022 yılına tatlı bir başlangıç yapıldı.

Etkinlikte ayrıca, çeşitli hediyelerin verildiği bir çekiliş düzenlendi. Çekilişin heyecanı ve kazanılan hediyeler, kutlamalara ayrı bir renk kattı. Tüm gece boyunca FOTON üyeleri ve konuklar keyifli anlar yaşadı, yeni yılı birlikte kutlamanın mutluluğunu paylaştı.

Etkinliğimize katılan, lansmanımızı ve sergimizi onurlandıran tüm konuklarımıza teşekkür ederiz.

Diğer FOTON Günü Etkinlikleri