Ara Güler Anma Törenleri

Usta foto muhabiri Ara Güler’in öğrencilerinin kurduğu FOTON Derneği olarak, ustamızı her zaman yaşatacağız!

Gelecek Etkinlikler

Geçmiş Etkinlikler

Ara Güler Anma Törenleri Hakkında

FOTON, 2018 yılından bu yana her yıl Ara Güler Anma Törenleri düzenleyerek, ünlü fotoğrafçının anısını yaşatmakta ve onun eserlerini yeni nesillere tanıtmaktadır.

Ara Güler Anma Törenleri: 2018’den Günümüze

Her yıl düzenlenen Ara Güler Anma Törenleri, fotoğrafçılık dünyasının önemli isimlerini bir araya getirir ve Ara Güler’in eserlerini, hayatını ve fotoğraf sanatına olan katkılarını onurlandırır. Bu etkinlikler, seminerler, sergiler, atölye çalışmaları ve söyleşiler gibi çeşitli aktivitelerle zenginleştirilir.

FOTON Derneği, Ara Güler Anma Törenleri’ni gelecek yıllarda da devam ettirerek, Ara Güler’in sanatını ve mirasını yaşatmayı hedeflemektedir. Dernek, fotoğrafçılık alanında eğitimler, atölye çalışmaları ve sergiler düzenlemeye devam ederek, Ara Güler’in eserlerini ve fotoğrafçılık tutkusunu yeni nesillere aktarmayı amaçlamaktadır.

Eğer Ara Güler için bir projeniz varsa size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Ara Güler’in mirasını yaşatmak ve fotoğraf sanatının gelişimine katkıda bulunmak için her türlü iş birliğine açığız. Detaylar için iletişime geçebilirsiniz.