2024 Yılbaşı Buluşması ve Sergi Açılışı

2024 Yılı Kozzy AVM’de FOTON Damgası ile Başladı!

FOTON Derneği, 2024 yılını büyük bir coşkuyla karşılamak üzere, geleneksel hale gelen yeni yıl kutlamalarını yeniden Kozzy AVM’de gerçekleştirdi.

Bu yılki kutlamamıza, “Bir Başka Tepeden İstanbul” adlı etkileyici fotoğraf sergisinin açılışı da eşlik etti. Murat Gür’ün küratörlüğünü üstlendiği “Bir Başka Tepeden İstanbul” sergisi, açılış töreniyle sanatseverlere sunuldu. Sergide, İstanbul’un panoramik manzaralarını ve şehrin farklı yönlerini yansıtan fotoğraflar yer aldı.

“Bir Başka Tepeden İstanbul” sergimiz, 10 Ocak 2024 tarihine kadar Kozzy AVM Sanat Galerisi A Salonu’nda sanatseverlerin ziyaretine açık oldu.

Sergi açılışının ardından, FOTON üyeleri ve davetliler yeni yıl pastasını keserek 2024 yılına umut ve coşkuyla girdiler. Yılbaşı kutlaması boyunca FOTON üyeleri keyifli anlar yaşadılar.

Müzik eşliğinde sohbet edip eğlenen üyeler, yeni yıl dileklerini paylaştılar. FOTON Derneği’nin 2023 yılındaki faaliyetleri ve 2024 yılı için planlanan projeler hakkında bilgiler paylaşıldı.

Etkinliğimize katılan, sergimize destek veren ve yeni yıl kutlamalarımızı renklendiren tüm konuklarımıza teşekkür ederiz.

Diğer FOTON Günü Etkinlikleri