Ara Güler Anma Etkinlikleri (2025)

Değerli Fotoğraf Sanatı Severler,

Fotoğrafın duayeni, büyük ustamız Ara Güler’i anmak ve onun değerli mirasını sürdürmek adına 2025 yılı için bir dizi etkinlik üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir. FOTON Derneği olarak, Ara Güler’in sanatsal vizyonunu ve insanlığa bakışını yeni nesillere taşımayı hedefliyoruz.

2025 yılında planladığımız etkinlikler henüz son şeklini almamış olsa da, onun sanatını ve felsefesini yansıtacak, düşündürücü ve ilham verici bir program hazırlamayı amaçlıyoruz. Etkinliklerimiz, fotoğraf sergileri, atölye çalışmaları, panel tartışmaları ve belki de özel gösterimler içerebilir. Detaylar netleştikçe, siz değerli sanatseverlere bilgi vermeyi sürdüreceğiz.

Önümüzdeki aylarda, Ara Güler’in mirasını onurlandıran ve onun gözünden dünyayı görmemizi sağlayacak etkinliklerimizi şekillendireceğiz. Bu süreçte, Ara Güler’in uzun süre asistanlığını yapmış manevi oğlu Fatih Aslan ve büyük ustanın öğrencisi Coşkun Aral gibi isimlerin FOTON Derneği’nin bir parçası olması, etkinliklerimizin derinliğini artıracaktır.

Hep birlikte, Ara Güler’in eşsiz bakış açısını keşfetmek ve bu büyük sanatçının işlerini daha geniş bir kitleye taşımak için sabırsızlanıyoruz.

En içten saygılarımızla,

FOTON Derneği