1. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği (2021)

FOTON Derneği Bir Yılı Geride Bıraktı!

FOTON Fotoğraf Derneği, 1. kuruluş yıl dönümünü online bir etkinlikle kutladı! Üyelerin Zoom üzerinden bir araya geldiği bu özel günde, dernek üyesi olmayanlar da Fotoğraf Organizasyonları Derneği’nin YouTube hesabı üzerinden canlı yayını takip etme imkanı buldu.

Pandemi Engeline Rağmen Bir Araya Gelindi:

Sokağa çıkma yasaklarının da denk geldiği bu özel günde FOTON Derneği üyeleri, online platformda bir araya gelerek bu anlamlı günü kutladı. Zoom üzerinden gerçekleşen buluşmada dernek üyeleri sohbet edip fikir alışverişinde bulunurken, YouTube üzerinden canlı yayınlanan programda da derneğin kuruluş aşamasından bugüne kadar geçirdiği sürece dair bilgiler paylaşıldı.

Türkiye’nin her yerinden katılımcılarla birlikte gerçekleştirilen bu özel yayında fotoğraf sanatı ve derneğin gelecek planları üzerine keyifli sohbetler gerçekleşti.

Yayında Neler Oldu?

• 1 yıl içerisinde gerçekleştiren etkinliklerden bahsedildi.
  • Dernek üyelerinin en güzel fotoğraflarını içeren bir kitap projesi ele alındı. Kitabın formatı, boyutu ve düzeni gibi detaylar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.
  • Coşkun Aral, fotoğrafın tarihi belgeleme açısından önemini vurguladı.
  • Üyelerden Yonca Hanım, derneğin gelecek etkinliklerine katılma heyecanını dile getirdi.
  • Canlı yayın boyunca ekip çalışması ve iş birliğinin önemi vurgulandı.

FOTON Fotoğraf Organizasyonları Derneği’nin birinci yıl dönümü canlı yayını, fotoğraf sanatına ve derneğin geleceğine dair keyifli ve ilham verici bir kutlama oldu. Türkiye’nin her yerinden katılımcılarla birlikte gerçekleştirilen bu etkinlik, fotoğrafın birleştirici gücünü ve derneğin bu alandaki önemli katkılarını gözler önüne serdi.

Kuruluşunun ilk yılında birçok başarılı projeye imza atan FOTON Derneği, üyelerine sunduğu imkanlar ve düzenlediği etkinliklerle fotoğraf sanatının gelişmesine katkıda bulundu. Dernek üyeleri de online kutlamada bir araya gelerek bu başarının mutluluğunu paylaştı.

Diğer FOTON Günü Etkinlikleri