FOTON

FOTOMARATON TRABZON

SONUÇLAR

Fotoğrafların düşük çözünürlüklü halleri eklenmiştir.

Fotoğrafın görece büyük halini görmek adına üzerine tıklayabilirsiniz.

TEMA 1 – ALIŞVERİŞ

MERAL YEŞİLÇİÇEK

MAHİR ATALAY

TEMA 2 – EL SANATLARI

ŞEREF AKÇAY

İBRAHİM AYSÜNDÜ

TEMA 3 – RENKLER

ŞEREF AKÇAY

KÜBRA TÜRKER

ORHAN YAYLI

CEP TEMA 1 – SOKAKLAR

CEP TEMA 2 – GÖLGE

FAYSAL KANBER

MEHMET KORAY KILIÇ

CEP TEMA 3 – TARİH

EZGİ BİRCAN

FAYSAL KANBER

İBRAHİM AYSÜNDÜ

Etkinlik Hakkında

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının 19-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlediği Sümela Kültür Yolu Festivali kapsamında 19 Ağustos 2023 (Cumartesi) tarihinde FOTON Derneği tarafından gerçekleştirilen FotoMaraton Trabzon etkinliğinin sonuçları belli oldu.

Fotoğraf makinesi, akıllı cep telefonu ve tablet ile amatör ve profesyonel tüm fotoğraf severlerin ücretsiz katılım sağladığı etkinlikte, Cep ve Dijital kategorilere 425 yarışmacı katıldı.

22 Ağustos 2023 Salı günü Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hamamizade İhsanbey Kültür ve Sanat Merkezi (Küçük Salon)’da düzenlenen Coşkun Aral söyleşisinin ardından gerçekleşen ödül töreni ile cep kategoride “Sokaklar, Gölge ve Tarih” ve dijital kategoride “Alışveriş, El Sanatları ve Renkler” temalarında kazanan 18 fotoğraf ve sergileme alanlar açıklandı.

Coşkun Aral, Bünyamin Aygün, Ali İhsan Öztürk, Murat Suphi Akgün, Ali Kahveci’nin jürisi olduğu etkinlikte toplamda 156.000 TL ödül sağlandı.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının düzenlediği Sümela Kültür Yolu Festivali kapsamında 19 Ağustos 2023 (Cumartesi) tarihinde FOTON Derneği tarafından gerçekleştirilen FotoMaraton Trabzon etkinliği, amatör ve profesyonel tüm fotoğraf severlere açıktır. Etkinliğe herhangi bir fotoğraf makinesi, akıllı cep telefonu ve tablet ile ücretsiz katılım sağlandı.

Jüri Üyeleri: Coşkun Aral, Bünyamin Aygün, Ali İhsan Öztürk, Murat Suphi Akgün, Ali Kahveci

Ödüller: FotoMaraton Trabzon ödülleri aşağıdaki gibidir ve toplamda 156.000 TL ödül sağlanacaktır.

• 6 Tema (3 Dijital ve 3 Cep) Birincisine: 15.000 TL
  • 6 Tema (3 Dijital ve 3 Cep) İkincisine: 7.000 TL
  • 6 Tema (3 Dijital ve 3 Cep) Üçüncüsüne: 4.000 TL

Fotoğraf Teslimleri: Tüm fotoğrafların teslimi www.fotondernegi.com üzerinden 19 Ağustos 2023’te saat 23.59’a kadar gerçekleşecektir. Cep telefonu ile katılan katılımcılar fotoğraflarını ayrıca #SümelaKültürYolu #FotoMaratonTrabzon hashtagleri ile herkese açık Instagram hesapları üzerinden paylaşırlar. Tüm fotoğrafların orijinal halleri (adı bile değiştirilmeden) internet sitesine yüklenir.

FOTONLogok