TUNUS PHOTOMARATON

Photomarathon de Tunisie

SONUÇLAR / RÉSULTATS / RESULTS

Fotoğrafların düşük çözünürlüklü halleri eklenmiştir. Fotoğrafın görece büyük halini görmek adına üzerine tıklayabilirsiniz.

Des versions basse résolution des photographies ont été ajoutées. Vous pouvez cliquer sur la photo pour voir une version relativement grande de la photo.

Low resolution versions of the photographs have been added. You can click on the photo to see a relatively large version of the photo.

DIGITAL #1 – TRACE DU TEMPS / ZAMANIN İZLERİ / TRACES of TIME

Medeghi İmen

Fırat Çağlayan

Etkinlik Hakkında

Fotoğraf Organizasyonları Derneği tarafından Yunus Emre Enstitüsü (YEE) ve Türkiye’nin Tunus Büyükelçiliği desteğiyle Nouvelair ödül sponsorluğunda Club Photo de Tunis ortaklığı ile ilk kez düzenlenen PhotoMaraton Tunis’e, 100’ü Türkiye’den olmak üzere 400’ün üzerinde fotoğrafçı katıldı.

Başkent Tunus’ta yer alan İbn Haldun Kültür Merkezi’nde başlayan etkinliğe, Türkiye’nin Tunus Büyükelçisi Ahmet Misbah Demircan, belgesel yapımcısı ve foto muhabiri Coşkun Aral, FOTON Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tanın Helvacı, YEE Tunus Koordinatörü Ali İhsan Çevik, Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı Tunus Ataşesi Yunus Düzcü, Tunus’taki Türk kurum temsilcileri ile fotoğrafçılar katıldı.

Atef Ouni, Anis Krabaa, Coşkun Aral, Murat Gür, Prof. Dr. Ozan Bilgiseren tarafından oluşan seçici kurulun belirlediği sonuçlar 26.05.2024’te düzenlenen ödül töreninde açıklandı.

Etkinlikte toplamda 8 kişiye İstanbul’a gidiş-dönüş uçak bilesi hediyesi sağlandı.

FOTONLogok