Serhan Serter ile Venedik Karnavalı Gezisi (2025)

FOTON ile Venedik Karnavalı’na Özel Bir Yolculuk!

FOTON Derneği olarak usta fotoğrafçı Serhan Serter işbirliğiyle İtalya’da unutulmaz bir deneyim yaşayacağız! 25-28 Şubat 2025 tarihleri arasında, dünyaca ünlü Venedik Karnavalı’nda benzersiz anları yakalama fırsatını kaçırmayın. Venedik’in büyülü atmosferinde, Serhan Serter rehberliğinde karnavalın renkli ve gizemli dünyasını fotoğraflayın.

Fotoğraf gezimiz boyunca Serhan Serter, size karnavalın en güzel karelerini yakalamanız için teknik bilgiler, kompozisyon ipuçları ve yaratıcı bakış açıları sunacaktır.

Venedik Karnavalı Hakkında:

Venedik, kanalları, gondolları, tarihi binaları ve maskeleriyle her zaman büyüleyici bir şehir olmuştur. Karnaval döneminde ise bu büyülü atmosfer doruğa çıkar. Rengarenk kostümler giyen insanlar, sokaklarda müzik ve dans ile eğlenirken siz de bu unutulmaz anları ölümsüzleştirme şansı yakalayacaksınız.

Venedik Karnavalı, her yıl Şubat ayında Venedik’te düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin ilgisini çeken, rengârenk maskeleri ve kostümleriyle ünlü bir etkinliktir. Karnaval, kökenleri Orta Çağ’a dayanan ve Lent öncesi yapılan bir kutlama olup, Venedik’in büyüleyici sokaklarında ve meydanlarında düzenlenen maskeli balolar, geçit törenleri ve sokak gösterileriyle doludur. Maskelerin gizemli havası, katılımcılara anonim bir kimlik kazandırırken, karnavalın tarihî dokusu ve sanatsal zenginliği de fotoğrafçılar için eşsiz bir ilham kaynağı sunar.

Neler Yapılacak?

• Venedik’e varış ve otel yerleşimi.
  • Serhan Serter ile tanışma ve kısa bir bilgilendirme toplantısı.
  • Karnaval etkinlikleri ve maskeli baloların fotoğraflanması.
  • Serhan Serter’in rehberliğinde fotoğraf teknikleri üzerine uygulamalı çalışmalar.
  • San Marco Meydanı ve Rialto Köprüsü gibi Venedik’in ikonik yerlerinde çekimler.
  • Karnaval katılımcıları ile röportaj ve portre çekimleri.
  • Serbest zaman ve dönüş hazırlıkları.
  • Etkinlik değerlendirmesi ve kapanış.

Katılmak İçin:

Bu özel etkinlik, FOTON üyelerine özel olarak düzenlenmektedir. Katılım kontenjanı sınırlıdır, bu nedenle erken kayıt yaptırmanızı öneririz.

Kayıt ve daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Diğer Fotoğraf Gezilerimiz